Tietoa meistä

ota yhteyttä

Tietoa meistä

ota yhteyttä

Taustaa

Aalto Business Oy:n toimintaidea syntyi tarpeesta tuoda markkinoille palvelu ja tietotekninen järjestelmä, joka osaltaan edesauttaa uusien yrittäjien syntyä, sekä tarjoaa työllistämiseen helpottavia mahdollisuuksia ja läpinäkyviä malleja.

Kevytyrittäjyys on kasvanut viimeisten vuosien aikana voimakkaasti ja se on monelle yritystoimintaa suunnittelevalle ensimmäinen helppo askel kohti yritystoimintaa. Markkinoilla on tällä hetkellä jo useita yrityksiä, jotka tarjoavat kevytyrittäjille mahdollisuutta käyttää heidän palveluitaan kevytyrittäjänä toimimiseen.

Markkinoilla ei kuitenkaan ole yhtään toimijaa, joka tarjoaa palvelun ja järjestelmät niille jotka haluavat lähteä tarjoamaan palveluitaan kevytyrittäjille (ts. kevytoperaattorit).

Kevytoperaattorina mahdollistat kevytyrittäjille mahdollisuuden käyttää yritystäsi laskutuspalveluiden osalta ja paljon muutakin. Aalto Busineksen järjestelmän avulla tarjoat palvelua helposti ja voit hallinnoida kevytyrittäjää sekä hänen tulevia vaiheitaan jolloin kevytyrittäjä siirtyy itsenäiseksi yrittäjäksi.

Järjestelmämme on skaalautuva ja toimii yrittämisen eri vaiheissa ja sinun valitsemillasi ominaisuuksilla joita haluat ottaa käyttöön.

Aalto Busineksen omistajilla on pitkäaikainen kokemus yritysrahoituksesta, tietoteknisistä järjestelmistä, yrittämisestä ja kasvun rakentamisesta. Taustalla yhdistyvät myös useiden eri toimijoiden vuosien kokemus ja vahvuudet yhdeksi palveluksi eri osa-alueilla, jotka luonnollisesti tukevat palvelukokonaisuutta sekä tarjoavat tehokkaat ja automatisoidut toiminnot liiketoiminnan harjoittamiseen.

Tervetuloa asiakkaaksemme!

Ystävällisin terveisin,

Tapio Järvinen
Aalto Business Oy:n osakas ja hallituksen puheenjohtaja

Ota yhteyttä

Kun sinulla on kysyttävää palvelustamme kevytoperaattorille ja -yrittäjälle, niin otathan yhteyttä.

Vastaamme sinulle mahdollisimman pian.

Yhteystietomme

Yhteystietomme

Puhelinnumerot / yritysmyynti:

  • 0505935773 / Robin
  • 0456353701 / Tero

Sähköpostiosoite:

sales( at )aaltobusiness.com

Yritystiedot:

Aalto Business Oy
PL 164
00701 HELSINKI
3134988-9


    * merkityt ovat pakollisia kenttiä